Refinansiering

Det skal være enkelt

Dersom du har gjeld som smålån og kredittkort kan det være svært besparende å refinansiere denne gjelden i et større og mer gunstig lån. Hos Capital Solution kan du samle sammen ulike typer gjeld til et større lån. Eier du bolig kan vi refinansiere denne gjelden inn i boliglånet slik at du slipper de høye rentekostnadene.

En refinansiering gir deg bedre oversikt over privatøkonomien, kutter ned på rentekostnadene og på den måten kan du spare et betydelig beløp hver måned. Ta kontakt med oss så veileder vi deg gjennom prosessen, og finner de beste løsningene for dine behov. 

 

Usikret lån

Det kreves fast inntekt på minimum 200.000, alder minimum 20 år samt at man har bodd og skattet i Norge i minimum 3 år. Usikret lån fra 25.000 og inntil 400.000 nok,- Nedbetaling inntil 15 år. Avdragsfrihet inntil 1 år. Et rimeligere alternativ til kredittkort.

Sikret lån

Hos oss kan du refinansiere smålån og kredittkort i bolig innenfor 80% av boligens verdi. Noen ønsker å refinansiere for å oppnå bedre rentebetingelser, andre trenger å øke lånet for å modernisere sin bolig.


1

Send inn søknad

Du blir kontaktet fortløpende og får svar på din søknad

2

Få svar

Lånetilbudet du mottar fra oss er helt uforpliktende

3

Godkjenn

Her må du sende inn eventuell dokumentasjon før utbetaling

4

Utbetalt

Pengene blir utbetalt direkte til din konto, enkelt og greit