Inkassolån

Slette betalingsanmerkninger

Får du ikke lån i tradisjonelle banker. Hos oss kan du søke om lån til bolig, selv om du ikke har "plettfri vandel". Du kan også refinansiere annen gjeld med sikkerhet i en bolig du allerede eier. 

Din søknad vil bli vurdert på grunnlag av både nåværende og fremtidige betalingsevne og du kan låne opptil 80 % av boligens verdi. Med et slikt lån spiller det ingen rolle hvor mange betalingsanmerkninger du har, det er bare sikkerhet og likviditet som gjelder.

 
 

Helt gratis for våre kunder

Våre inkassotjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra våre samarbeidspartnere Bluestep, Kraft Bank, Svea Finans og Balanse Bank på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn samarbeidspartnerene, jfr. Finansavtalelovens § 88. For deg som kunde betyr dette at våre honorarer kommer fra banken og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer

Boliger vi gir lån til

Selveier bolig og borettslagsbolig (inntil 85%) og fritidseiendom/hytte (inntil 75%). Dersom du allerede har en bolig kikkerten eller kun ønsker å vite hvor mye du lan låne, kan du fylle ut vår søknad og få lånetilsagn. Dermed kan du delta i budrunden på drømmeboligen.

 
 
 

Dette er noen av våre samarbeidspartnere for inkassolån:

Et godt tilbud

Vi tilbyr boliglån fra 250.000 og opptil 7.500.000 nok,- med en rente fra kun 5%. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller kan du bruke skjemaet til venstre for å fylle ut lånesøknad så tar en av våre dyktige lånekonsulenter kontakt med deg fortløpende!

 
kraft-bank-logo-pos-footer.png
Balanse.jpg
Bluestep.jpg