Boliglån

Vi har løsningene for deg som ønsker å ta det første skrittet inn på boligmarkedet, ønsker en mellomfinansiering, eller tenker på å anskaffe en investeringsbolig.

 

Hvis du tidligere har forsøkt, men ikke fått det tilbudet du ønsker er mulighetene likevel åpne. Vi forstår oss på boligmarkedet, tar oss av låneprosessen, og sikrer deg de beste og billigste løsningene. Vi har flere tette samarbeidspartnere, og med gode relasjoner kan vi argumentere på dine vegne på en effektiv og fordelaktig måte. 

 

FINANSIERINGSBEVIS

Det er viktig å ha finansieringsbeviset på plass før budrunden begynner. Drømmeboligen kan dukke opp når du minst venter det. Finansieringsbeviset kan benyttes i et førstegangskjøp, som mellomfinansiering, eller til en evt. investeringsbolig. 

 

Mellomfinansiering

En mellomfinansiering er for deg som skal kjøpe ny bolig før du selger din gamle. Du tar altså opp sikkerhet i den boligen som skal selges. Du får da flyttet egenkapitalen som er låst i boligen over til boligen du kjøper før du selger.

Mellomfinansieringslån er avdragsfritt, og har opptil 12 mnd. løpetid. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil et år. Når boligen er solgt og oppgjøret kommer, betales mellomfinansieringen tilbake. Banken får da sikkerhet i den nye boligen til det ordinære boliglånet. Hos oss veileder vi deg gjennom denne prosessen, og megler med bankene slik at du får det beste tilbudet.