Hvis økonomien svikter

Hvis man går gjennom en litt tung tid økonomisk sett kan det være greit med noen råd. Vi i Capital Solution hjelper alle, selv hvis alt virker litt håpløst.

Her kommer noen få tips for å få hodet over vann igjen dersom økonomien har gjort livet litt vanskelig:

6093699369_0555be5ea9_b.jpg
  1. Oversikt - For å kunne ta tak i problemområdene trenger du fullstendig oversikt over alle inntekt og utgiftsposter. Finn frem alle regninger og organiser disse etter forfallsdato. På den måten vet du hva som bør prioriteres når. Det kan være en fordel å organisere alle regninger i perm med betalt/ubetalt for bedre oversikt.

  2. Kreditorer -  Ta kontakt med eventuelle kreditorer og finn ut hvem du skylder penger og hvor mye du skylder. De fleste kreditorer er villige til å inngå nedbetalingsavtaler. Her påløper det ofte store rentekostnader, så ta gjerne kontakt med en tredjepart (for eksempel oss) som kan hjelpe deg med å finne bedre løsninger for nedbetaling.

  3. Refinansier - Ved å samle alle smålån vil du få bedre oversikt samt ha mindre rentekostnader. Dette gjør man ved å refinansiere- ta kontakt med oss så hjelper vi deg med dette!

  4. Ikke ta opp mer lån for å betale ned lån - Ved å betale regninger med eksempelvis kredittkort vil du bare skape en ond sirkel med flere og større regninger. Få oversikt, refinansier og betal ned det du allerede skylder på best mulig måte. Bruk heller lengre tid på betale ned enn å ta opp mer lån med høyere renter.

  5. Søk hjelp i tide - Det er bedre å få ryddet opp før de store problemene oppstår enn etter. Ved å søke hjelp og rådgivning tidlig kan man rydde opp i utgiftsposter og gjeld, samt få bedre betingelser fra potensielle långivere. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg før det har gått for langt.